Jak zjišťovat loajalitu? - Šilerová, Lenka
Čo je loajalita. Meranie zákazníckej lojálnosti. Plánovanie výskumu lojálnosti zákazníkov. Otázky spojené s výskumom: čo je cieľom výskumu, ako bude spoločnosť pracovať s výsledkami, aká je nadväznosť na ďalšie informácie, ako bude výskum realizovaný v praxi. Štruktúra výskumného projektu.