Datové schránky - teorie a realita nového způsobu elektronické komunikace v ČR - Lechner, Tomáš
Právna úprava doručovania v Českej republike. Zriadenie dátovej schránky. Zneprístupnenie a zrušenie dátovej schránky. Dátová správa a dokument. Formáty elektronických dokumentov. Elektronický podpis.