Uživatelé sociálních sítí jsou dnes vybíravější - Suda, Jan
Užívatelia sociálnych sietí. Presun užívateľov zo štádia sociálnej puberty do rannej dospelosti. Miera využívania sociálnych sietí - facebook stále rastie. Značky v sociálnych sieťach. Komerčné využitie lokálnej sociálnej siete. Potreba reagovať.