Daňové opatrenia počas krízy – áno alebo nie? - Eliaš, Ladislav
Hospodárska a finančná kríza sú témy, ktoré ovplyvňujú ekonomiky celého sveta. Kríza sa dotkla života bežných ľudí, spoločnosti žijúcej v daných krajinách. Neistota a strach – to sú psychologické dôsledky, ktoré tiež vplývajú veľkou mierou na ľudí. Vlády jednotlivých krajín sa snažia znížiť dopady krízy všetkými právoplatnými nástrojmi. Či ich zvolili účinne alebo nie, na to sa príde až neskôr. Mnohé krajiny pristupujú počas krízy k rôznym daňovými opatreniam až reformám. Pohľad na daňové opatrenia, ktoré zavádzajú vlády krajín počas krízy.