Franšíza v retailu přináší dynamiku - Vosoba, Pavel
Český finančný trh a základné piliere jeho rastu. Prvý franšízový projekt a spolupráca na fúzii obchodno-retailovej siete dvoch poisťovní. Poslanie a prednosti franšízingu. Spolupráca, dlhodobý obchodný vzťah a stabilita výkonov.