Pokrízový vývoj hospodárskeho rastu SR - Trnovský, Karol, 1983-
Problematika ekonomickej výkonnosti SR v podmienkach hospodárskej krízy. Predpokladaný budúci vývoj ekonomického rastu na základe prognózy verejných inštitúcií a modelových dát. Komparácia výsledkov oproti trendu z predkrízového obdobia. Výzvy a hrozby tejto prognózy.