Kríza eurozóny - realita a východiská - Muchová, Eva, 1961-
Globálna finančná kríza a eurozóna. Výrazné zníženie objemov úverov v eurozóne. Slabý článok eurozóny - fiškálna pozícia jednotlivých krajín. Grécka kríza. Diskusia nad reguláciou a dohľadom v svetovom finančnom systéme. Globálna finančná kríza - prehodnotenie ekonomickej teórie.