V příštím roce očekávám růst obchodů nebankovní produkty jsou nepostradatelné pro ekonomiku i společnost - Ranochová, Denisa
Rozhovor s Jiřím Matulou, predsedom predstavenstva Českej leasingovej a finančnej asociácie a generálnym riaditeľom spoločnosti UniCredit Leasing, o súčasnej situácii v oblasti nebankového financovania v Českej republike, Slovensku a v Maďarsku.