Počítačová gramotnosť v modernom poisťovníctve - Littvová, Zuzana
Analýza základných procesov poisťovní pôsobiacich v informačnej spoločnosti najmä pri ich činnostiach súvisiacich s využívaním poistných služieb a celkovej dostupnosti informácií s dôrazom na vzdelanostnú úroveň, počítačovú gramotnosť a stupeň nutných počítačových vedomostí každého odborného zamestnanca poisťovacej spoločnosti.