Hodnota duševnej práce v praxi - Harumová, Anna, 1955-
Hodnota duševnej práce rovnako ako hodnota fyzickej práce je prenesená do hodnoty produktov spoločnosti. Výsledkom duševnej práce a tvorivej činnosti môže byť druh určitého nehmotného majetku. Charakteristika druhov nehmotného majetku a jeho rozdelenie. Účtovné a daňové aspekty nehmotného majetku. Stanovenie hodnoty nehmotného majetku podľa platnej legislatívy.