Prečo si treba brať na mušku veľké banky niektorí zle odhadli riziko, iní odhadli zle tých, čo odhadovali riziko - Persaud, Avinash
Regulácia finančných trhov v Európe s cieľom zmierniť budúce krízy. Bankové riziká a citlivosť finančného systému. Riziko likvidity a diverzifikácia rizík. Systémové chyby trhu a kapitálová primeranosť.