Vplyv hospodárskej krízy na automobilový priemysel Slovenska - Kučák, Marek
Prejavy krízy na automobilovom priemysle v európskom kontexte. Výzvy ktorým čelí automobilový priemysel v Európskej únii pod vplyvom krízy. Charakteristiky vývoja automobilového priemyslu v Európskej únii. Dopady krízy na automobilový priemysel v SR.