Metódy vyučovania na vysokej škole a ich vplyv na rast hodnoty ľudského kapitálu - Deáková, Stanislava, 1974-
Problematika rastu hodnoty ľudského kapitálu na vysokej škole, s dôrazom na využívanie metód vyučovania na vysokých školách. Rozbor jednotlivých metód, ich výhody, resp. nevýhody, podmienky, za ktorých sa dajú aplikovať a ich vhodnosť použitia pre výučbu jednotlivých predmetov.