Konferencia management pohľadávok 2010 predvídaví podnikatelia sa nenechajú dobehnúť neuhradenými faktúrami - Zborayová, Dagmar
Medzinárodná konferencia Management pohľadávok 2010. Prehodnocovanie stratégie v oblasti bezpečného podnikania a eliminácie platobných rizík spojených s platobnou neschopnosťou ako aj neochotou obchodných partnerov uhrádzať svoje záväzky.