Najslabším článkom bezpečnosti firiem sú zamestnanci nehrozí aj vám únik informácií a útok metódami sociálneho inžinierstva? - Zábojník, Juraj
Sociálne inžinierstvo ako technika zameraná na získavanie informácií formou presviedčania a podvádzania ľudského personálu. Možnosti získavania dôverných informácií rôznymi podvodnými spôsobmi. Phishing, pharming a sociálne siete. Prevencia priemyselnej špionáže.