Rast ekonomiky Slovenskej republiky neoklasickou optikou - Dujava, Daniel
Filozofia Sollow-Swan modelu. Tempo rastu efektívnej kapitálovej vybavenosti v Sollow-Swan modeli. Kalibrácia modelu. Simulácia Sollow-Swan modelu. Vývoj ekonomiky SR z pohľadu Sollow-Swan modelu: produkt, úspory, opotrebenie. Vývoj ekonomiky SR z pohľadu Sollow-Swan modelu: tempo rastu efektívnej kapitálovej vybavenosti. Endogenizácia sklonu k úsporám.