Práva duševného vlastníctva a Čína rýchly sprievodca pravidlami, stratégiami a úskaliami - Kimová, Rosalyn
Stratégia práv duševného vlastníctva, ich rozvoj, ochrana a presadzovanie. Intellectual property rights - IPR. Práva duševného vlastníctva súvisiace s využívaním výsledkov tvorivej práce. Efektívna stratégia a získanie patentovej ochrany v Číne.