Hodnotenie spoločensky zodpovedného podnikania v bankovom sektore na Slovensku - Vicianová, Jana
Charakteristika spoločensky zodpovedného podnikania. Oblasti spoločensky zodpovedného podnikania - ekonomická, sociálna, environmentálna rovina. Analýza 14 bankových spoločností z pohľadu spoločensky zodpovedného podnikania. Dosiahnuté výsledky a diskusia.