Dopady svetovej hospodárskej krízy na nezamestnanosť doma i vo svete a možnosti jej riešenia - Strenitzerová, Mariana
Vývoj nezamestnanosti na Slovensku. Opatrenia Európskej únie. Vládny balík protikrízových opatrení na podporu zamestnanosti. Záchranné balíčky vo svete.