Bratislavský kraj a eurofondy menšie cezhraničné projekty otvárajú priestor pre veľké investície - Nemeček, Miloš
Spolupráca regiónov ležiacich popri rieke Dunaj, projekt Dunajskej stratégie. Bratislavský samosprávny kraj (BSK) a spolupráca s maďarskou župou Györ-Moson- Sopron. Možnosť čerpania prostriedkov z fondov EÚ. Rozvoj ďalších spoločných projektov.