Prírodné katastrofy a ich dopad na poistiteľnosť rizika - Littvová, Zuzana
Prírodné katastrofy v súčasnosti spôsobujú vysoké a časté škody, pričom predpoklad ich vývoja v budúcnosti je ešte viac nepriaznivejší. Opis najdôležitejších faktorov posudzovania rizika v poistení majetku najmä z pohľadu poistiteľnosti rizík vyplývajúcich z prírodných katastrof.