Poistný sektor a nestabilita finančného systému - Marko, Peter
Zhodnotenie fungovania poistného sektora z hľadiska jeho činnosti a možných vplyvov na vznik finančnej nestability v globálnom meradle a na pravdepodobnosť vzniku takejto nestability v budúcnosti.