Spracovanie ročnej účtovnej závierky v obciach - Andrejovská, Alena
Spracovanie ročnej účtovnej závierky v obciach. Legislatívna úprava účtovnej závierky obce. Postup pri spracovaní účtovnej závierky. Majetková a finančná pozícia obcí na Slovensku. Finančná situácia obcí.