Vývoj daňového zatížení a státního dluhu ČR - Ježek, Filip
Pohľad na stručný vývoj formovania daňovej teórie. Postavenie daní v súčasnosti. Vývoj štátneho dlhu ČR a regresná analýza vzťahu štátneho dlhu a štátnych príjmov a výdavkov.