Plánovací model virtuálneho podniku - Dubovec, Juraj
Úlohou projektu virtuálneho podniku, ktorý bol pripravený v spolupráci so študentmi Fakulty riadenia a informatiky (FRI) Žilinskej univerzity bolo vytvoriť výučbový program schopný pútavým spôsobom oboznámiť študentov so systémom hromadnej výroby s dôrazom na výrobu v automobilovom priemysle a poskytnúť im komplexný pohľad na previazanosť jednotlivých logistických činností. Projekt pomocou prezentácií a simulácií hravou formou napomáha zvyšovať schopnosť budúcej adaptácie študentov v podnikovom prostredí.