Budúcnosť európskej dopravy je na internete - Adamčíková, Zdenka
Prístup na internet možný aj v automobiloch. Zásielkové firmy na internete. Informácie na internete poskytované prístavmi. Telematické riešenia. Európska dopravná burza s názvom TRANS. Letecké spoločnosti a využívanie internetu. Cestovanie vlakom. Informácie o MHD väčšinou v domácom jazyku. Kombinovaný cestovný lístok.