Transfer technologií - Jemala, Marek
Kľúčové otázky pri transferu technológií. Hlavné výhody transferu technológií. Proces transferu technológií z pohľadu poskytovateľa technológie. Proces transferu technológií z pohľadu potenciálneho držiteľa licencie.