Ukrajina si cení podporu Slovenska jej európskym ambíciám novým veľvyslancom v SR je bývalý guvernér Zakarpatskej oblasti - Nemeček, Miloš
Nový veľvyslanec Ukrajiny na Slovensku Oleh Havaši. Perspektívy slovensko-ukrajinských vzťahov. Rokovania medzivládnych komisií o spolupráci v energetike, investíciách a riešení kríz.