Sledujme svoje zdravie, aj keď nás práve nič nebolí národný program prevencie ochorení srdca a ciev a Deň srdca na Slovensku - Kamenský, Gabriel
Štvrý ročník kampane MOST(mesiac o srdcových témach) zorganizovaný spoločnosťou Slovenská nadácia srdca a Slovenská kardiologická spoločnosť. Informačno-edukačná kampaň o rizikových faktoroch srdcovo-cievnych ochorení.