Jak obchodovat s mobilní generací - Sultan, Fareena
Štúdia, ktorú vypracovali v USA a v Pakistane s cieľom zistiť, prečo sú niektorí mladí zákazníci ochotní mobilných marketingových aktivít sa zúčastniť a prečo iní nie. Zaujímavé poznatky o spotrebiteľskom správaní. Sedem špecifických faktorov, ktoré môžu ovplyvniť ochotu zákazníka zúčastniť sa mobilných aktivít. Odlišnosti a podobnosti medzi mladými zákazníkmi v USA a v Pakistane. Mobilná kampaň na rôznych trhoch. Dôsledky pre obchodníkov.