Strategie konkurenční výhody - Tomek, Gustav
Konkurenčná stratégia podľa M. E. Portera. Súčasné podmienky uplatnenia Porterovej teórie. Relačný - vzťahový marketing. Flexibilná realizácia Porterovej stratégie konkurenčnej výhody.