Účtovný pohľad na zásoby z pohľadu rozpočtových organizácií - Šabíková, Ingrid
Účtovanie zásob (kancelárske zásoby, čistiace prostriedky, drobný hmotný majetok) v rozpočtových organizáciách. Spôsoby účtovania materiálu.