Slovnaft: sme zodpovední za to, čo robíme zelené oázy - škola, ktorej to myslí - aby bolo jasno - Kukučková, Hana
Slovnaft patrí medzi najväčšie nefinančné podniky na Slovensku. Charakter výroby a imidž spájaný so životným prostredím. Prioritné oblasti Slovnaftu v ochrane prírodných zdrojov a znižovanie emisií. Slovnaft a vzdelávacie aktivity. Podpora detí a mládeže v rámci koncepcie zodpovedného podnikania.