Ako podnikať na internete reagujte promtne, poskytujte dobré rady, budujte si u klientov dôveru - Škutková, Jana
Získavanie návštevníkov podnikateľskej webstránky. Najdôležitejšie kroky pri budovaní online podnikania. Kvalitné programovanie, pekný dizajn a optimalizovaný obsah. Poskytovanie hodnotovej výmeny a pravidelný kontakt so zákazníkom.