O manažmente školy prispôsobovať sa zmeneným podmienkam - Sándor, Albert
Úroveň fungovania školy závisí od úrovne jej manažmentu. Pozornosť pri výbere a príprave manažérskej činnosti riaditeľa. Stabilita a vybudovanie funkčného systému spätnej väzby. Riadenie ľudských zdrojov. Hodnotová orientácia školy, ponuka kvality a kvalitných "produktov".