Vplyv médií na psychiku detí a prejavy agresivity školskej mládeže psychologické postrehy - Soroková, Tatiana
Analýza postrehov spojených s vysoko aktuálnym problémom agresívnosti, zla, arogancie, excentrickosti, ktoré pôsobia na formovanie mladej generácie. Pôsobenie reklamy na detskú psychiku. Prevencia a sociálne faktory.