Trend špeciál: vysoké školy
Hodnotenie ARRA - zvyšovanie úrovne, ranking univerzít v skupinách, poradie fakúlt podľa ARRA. Kroky potrebné ku kvalite vysokých škôl. Prezentácia vysokých škôl na Slovensku.