Podnikatelské prostředí v České republice - brzda obnovy ekonomiky po krizi - Kislingerová, Eva
Ekonomické nastavenie podnikateľského prostredia v Českej republike. Kľúčové problémy a hlavné atribúty tvorby podnikateľského prostredia v ČR. Postavenie Českej republiky voči odberateľskému trhu.