Jak reagují excelentní japonské a české firmy na krizi? - Kovács, Jan
Poznatky z Kaizen Benchmarking Study Tour vybraných japonských a českých firiem, ktoré pre manažérov organizuje Global Kaizen Institute. Plánovanie výroby a rozdiely v efektívnosti a dynamike práci vo vybraných firmách v ČR a v Japonsku.