Riadenie rizík v globálnych zásobovacích reťazcoch - Devečka, Martin
Potreba riadenia zásobovacích reťazcov a vznik konceptu riadenia zásobovacích reťazcov - SCM (Supply chain management). Charakteristiky zásobovacích reťazcov. Stratégia zásobovacieho reťazca. Štyri základné kategórie rizík, ktoré sa objavujú v zásobovacích reťazcoch. Riadenie rizík v zásobovacích reťazcoch. Kvantitatívna analýza dopadov potenciálnych rizík v podobe simulačných softvérových nástrojov. GBSE - General business simulation environment - model systému zásobovacie reťazca.