Výskum vybraných charakteristík cieľových skupín vo vzťahu k vnímaniu kultúrneho cestovného ruchu ako nástroja regionálneho rozvoja - Štefko, Róbert
Cestovný ruch, marketing a regionálny rozvoj. Kultúrny cestovný ruch. Kultúrna pamiatka ako marketingový produkt v oblasti cestovného ruchu a bazálny zdroj atraktivity.