Lokalizačné rozhodnutia ako súčasť marketingových a logistických stratégií - Furdová, Lucia, 1984-
Zvýšenie trhového podielu spoločnosti vhodnou kombináciou marketingového mixu s dôrazom na význam vplyvu logistiky. Správna alokácia výrobného závodu. Faktory vplývajúce na rozhodovanie o alokácii podniku - rozptyl medzi dodávateľmi a trhmi, prepravné náklady, zelené iniciatívy. Najdôležitejšie témy v logistike v súčasnosti. Ponímanie alokácie podniku v lokalizačných teóriách.