Psychológia a manažment dopravy - Frankovský, Miroslav
Aplikácia psychologických poznatkov v manažmente dopravy. Správanie vodiča. Využívanie psychologických poznatkov pri zabezpečovaní vysokej úrovne efektívnosti riešenia otázok spojených s bezpečnosťou a ochranou životov.