Finančná perspektíva spoločnej poľnohospodárskej politiky EÚ z pohľadu riadenia verejných financií - Kotulič, Rastislav
Analýza trendov vo financovaní poľnohospodárstva v procese reformných zmien spoločnej poľnohospodárskej politiky Európskej únie.