Monetárna politika FEDu v období finančnej krízy - Napolitano, Barbara
Pramene krízy v americkom hypotekárnom sektore. Snaha Federálneho rezervného systému (FED) USA a iných centrálnych bánk o zastavenie krízy použitím inovačných nástrojov monetárnej politiky. Inovačné nástroje použité Federálnym rezervným systémom počas finančnej krízy.