Analýza konvergentných a divergentných trendov v systémoch riadenia ľudských zdrojov v EÚ - Sojka, Ladislav
Faktory, ktoré determinujú podobu systémov riadenia ľudských zdrojov v jednotlivých krajinách. Charakteristiky systémov riadenia ľudských zdrojov v rámci EÚ. Podobnosti a diferencie v systémoch riadenia ľudských zdrojov v rámci EÚ.