Protikorupční politika v České republice - Volejníková, Jolana
Problém korupcie v kontexte kultúrnych dejín Českej republiky. Protikorupčná politika a vládny program proti korupcii v ČR. Stratégia vlády ČR v boji proti korupcii na roky 2006-2011. Oblasť prevencie a prístup zákonodarcov.