Verejné obstarávanie podprahových zákazek a zákaziek s nízkymi hodnotami - Veverková, Ingrid
Vymedzenie verejného obstarávania podľa zákona č. 25/2006 Z.z. o verejnom obstarávaní. Zákazka vo verejnom obstarávaní. Predpokladaná hodnota zákazky. Základné povinnosti verejného obstarávateľa a obstarávateľa. Komunikácia vo verejnom obstarávaní. Dokumentácia vo verejnom obstarávaní. Aplikácia princípov verejného obstarávania v praxi.