Má euro šancu ohroziť postavenie dolára ako fakturačnej meny? - Moravová, Julianna
Súčasné postavenie eura a dolára vo svetovom obchode. Dolárová hegemónia a jej narušitelia. Fakturácia ropy v krajinách OPECu. Spoločná mena GCC.