Manažérstvo kvality vo vzdelávaní - Arendášová, Alexandra
Zavedenie systému manažérstva kvality v školstve modelom TQM. Poznanie očakávaných potrieb a želaní žiakov a študentov na základe presných a spoľahlivých údajov. Kvalitia výchovno-vzdelávacieho procesu a požiadavky budúcich zamestnávateľov.